Livrare, plata, retur

 

Atentie!

La maxim 5 minute dupa ce ati plasat comanda pe site trebuie sa primiti un mail de confirmare. Daca nu-l primiti, va rog sa ma contactati la telefon 0723.284.273 sau pe mail la iulia[at]eusibebe.ro 
Voi prelua astfel de la dumneavoastra comanda pentru a o onora.

Livrarea se face prin curier rapid.

Pentru comenzi de minim 400 lei (TVA inclus), TRANSPORTUL ESTE GRATUIT pentru localitatile aflate in raza Fan Courier.

Pentru comenzi de valoare mai mica decat 400 lei, tariful cu TVA inclus este de :

Prin curier rapid, coletele ajung in 1-2 zile lucratoare. Va rugam sa specificati intervalul orar in care puteti fi gasit la adresa de livrare.
Costul transportului va fi inclus pe factura cu produsele achizitionate de la magazinul nostru.

Daca nu avem momentan produsele pe stoc, va vom informa asupra acestui lucru prin email sau telefon si va vom anunta data la care le veti primi.

Plata se poate face in 2 moduri:

  1. Plata ramburs la primirea coletului
  2. Plata in avans prin transfer bancar, numai dupa confirmare comenzii prin mail sau telefon de catre noi. Coletul se trimite dupa confirmarea platii.
    Pentru plata in avans, dupa confirmarea comenzii de catre noi prin telefon, virati banii in contul iban RO40RNCB0074126474080001 deschis la BCR.

Returul

Conform legii, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 20 zile lucratoare de la primirea produsului. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

Daca apar alte probleme (am livrat ce nu trebuia sau am gresit datele pe factura sau orice alta problema) va rog sa ma contactati pentru a rezolva situatia la telefon 0723.284.273 sau pe mail la iulia[at]eusibebe.ro

ANPC
Bazat pe OpenCart Tradus de Shopencart
Eu si bebe © 2017