Termeni si conditii

 

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul eusibebe.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.


Prin folosirea acestui site va angajati ca toate datele furnizate sunt corecte si aveti dreptul de a le folosi.

Utilizatorul este de acord sa foloseasca serviciul numai in scopuri legale. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului eusibebe.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul eusibebe.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au incercat acest fapt.

Fotografiile au caracter strict informativ si pot sa difere prin nuanta culorii fata de produsul real.

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Utilizatorul este de acord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze in justitie cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea Serviciului s/sau a Internetului de catre Utilizator, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, stricaciuni, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel sau provocate direct de ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre Utilizator a acestor termeni si conditii.

Plata tuturor cheltuielilor aditionale in legatura cu folosirea serviciului, inclusiv acelea pe care furnizorul de servicii telefonice sau Internet le-ar putea solicita, intra in sarcina utilizatorului.

ANPC
Bazat pe OpenCart Tradus de Shopencart
Eu si bebe © 2017